jak bym jechał przepisowo z Olsztyna do Wrocławia to jechał bym dłużnej niż pociąg około 10 godzin. A tak to jadę 6.30 dystans 465 km.
Głosowanie na konkurs "Fotografia z mamą"
Zwiń
X
-
Głosowanie na konkurs "Fotografia z mamą"
Prośba do forumowiczów o oddawanie głosów na zdjęcie nr 22.
Żona posłała swoją fotkę z córą.
Nagroda: Profesjonalna sesja zdjęciowa.
PS Głos można oddawać co 4h :diabelski_usmiech
Dzięki
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74PS Głos można oddawać co 4h :diabelski_usmiech
PoszłoByło, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74PS Głos można oddawać co 4h
Macie od wujka mały programik :twisted: Usuwa ciasteczka, wchodzi na stronę, oddaje głos czeka losowo od 1 do 30 sekund i again, again, again...
Tylko nie przeginać10-20 głosów może każdy puścić bezpiecznie imo. Jak ktoś ma zmienne ip to może zrestartować router i puścić znowu
Nie wiem od środka co się zapisuje u nich w bazie, ale jak mają takie głupie zabezpieczenia to pewnie tylko sam głos bez dodatkowych informacji, tak że nie ma obaw
Ode mnie 150 głosów poszło :twisted:
Widzę, że teraz 24 chyba jakiegoś bota odpaliła, bo w zastraszającym tempie jej głosy przybywają. Jak dalej będzie miała taką tendencje to usunę losową przerwę między głosami i niech głosuje jeden po drugim
[ Dodano: Sro 11 Maj, 11 14:04 ]
Albo tutaj bez interwału jak coś:
[ Dodano: Sro 11 Maj, 11 14:17 ]
Aha tak to powinno wyglądać
Pisane na szybko w pracy, więc nie wiem jak będzie u was działać
Komentarz
-
Komentarz